Fa un ban din reclame 2014,stand frumos acasa incearca una din reclame de jos si convinge-te sau inscrie-te pe toate .Spor la facut bani pe net,fac si eu faci si tu doar e gratis nu te costa nimic doar ati aduce un venit in plus.

Cum sa treci de parola BIOS-ului

Daca vrei sa faci modificari in BIOS (desi nu as recomanda daca esti incepator) dar nu ai parola pentru a avea acces in meniu pentru a face modificarile dorite, iata o posibilitate la indemana pentru a inlatura parola pusa pe BIOS:

1. desurubeaza carcasa PC-ului (daca ai laptop eu zic sa nu va bagati) si pe placa de baza o sa observati un cerc din metal cam de marimea unei monede. Aceasta este bateria BIOS-ului (daca nu o gasesti, desi e greu de crezut, cauta pe manualul placii de baza).

2. Scoate bateria BIOS-ului din locasul lui si dupa 30 de secunde sa o introduci inapoi. Atentie insa... daca o tii scoasa mult timp, bateria bios-ului se va descarca, de aceea recomand sa o pui inapoi maxim cateva minute.

Bateria ajuta BIOS-ul sa tina in memorie data si ora, precum si configuratia si parola inclusiv, atunci cand este PC-ul este scos din priza. Odata ce scoti bateria, BIOS-ul revine la setarea din fabrica (Default) si pierde automat parola definita anterior.

Exista si alte metode de a trece de parola de bios: parole standard pe care le gasiti daca dati un search pe google sau chiar un mic programel care incape pe o discheta si care se numeste killbios, daca imi aduc bine aminte.

Cuvinte cheie: bios-ul, biosul, cum sa spargi parola bios, password bios, sterge parola